diş beyazlatma yöntemleri Options

Wiki Article



Ev tipi beyazlatmanın tercih edilmesi durumunda özel plakların uzun süre dişte kalması gerekiyor. Bu sürenin de six saat ile eight saat arasında olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda 10 gün ile 2 hafta arasında değişen bir süre boyunca plakların belirli bir saat boyunca takılması gerekir.

Yukarıda Evde Doğal Diş Beyazlatma Yöntemlerinden bahsettik. Bunların yanı sıra dişteki sarı lekeleri geçirmek ve dişleri beyazlatmak için ipuçları:

İlk 24 saatte dişleri beyazlatan herhangi bir şey tüketilmemelidir. Bu süre boyunca dişlerinizin renklerinin değişmesine neden olabilecek koyu renkli yiyecek ve içeceklerden kaçınmalısınız.

Bu listede yer alan sorunlardan sadece birine sahip olmak dahi beyazlatmadan faydalanmanın önündeki engel olabiliyor. Ancak mutlaka diş hekimine başvurarak muayeneden geçmelisiniz. Ardından dişlerde beyazlatma işlemi için uygun bir aday olup olmadığınız measurement bildirilecektir.

We offer an entire selection of beauty and plastic surgery strategies in Istanbul focused on Intercontinental consumers.

Diş beyazlatma işlemi sonrası dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır ki bu hususlar dişin mevcut sağlığının korunması açısından kilit bir öneme sahiptir.

Diş beyazlatma; bembeyaz dişlere ve doğal gülüşlere sahip olmak herkesin istekleri arasında yer alıyor. Diş beyazlatma işlemi renk tonu koyulaşmış, diş taşları meydana gelmiş ve lekeli dişleri olan hastalarımız için uyguladığımız bir tedavi yöntemidir.

Kalıcı diş beyazlatma sonucu almak için çOkay fazla gıda boyası ve renklendirici içeren gıdaların tüketilmesinden kaçınılmalıdır. Kırmızı şarap yerine beyaz şarap, vişne suyu yerine kayısı suyu tüketilebilir. Bunun yanı sıra çay ve kahve gibi alışkanlıkların azaltılması gerekir.

Buna karşın diş beyazlatma kalemi kullananlar ve bu gibi diş beyazlatma ürünlerini kullananlar ev tipi diş beyazlatma denilen yöntemleri uygulayan kişilerdir. Ev tipi diş beyazlatma yöntemleri arasında en sık uygulananlardan biri olan diş beyazlatma kalemleri kişiden kişiye değişim gösterebilmek ile birlikte son derece kullanışlı ürünlerdir ve etkili sonuçlar verebilirler.

Profesyonel diş beyazlatma işleminde kullanılan bu materyallerin sağlığa ve dişlere bir zararının olmadığını da ekleyelim. İşlem için uygun bir aday olmanız durumunda güvenle diş beyazlatmadan faydalanabilirsiniz.

gunde yeterli kalsiyum miktarini alabilirseniz dis minesinin tekrar kendini tamir etmesine firsat verir, hem beyaz hem saglikli dislere sahip olabilirsiniz.

Uzman Ziyaretleri Ameliyat öncesi diş doktorunuzu ücretsiz şekilde ziyaret ederek, ziyaret sırasında ameliyat veya tedavilerle ilgili bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca operasyon sonrası periyodik kontroller sağlanacaktır.

Diş bakımının en önemli araçlarından biri olan diş macunları diş fırçaları ile beraber kullanılır. Diş beyazlatıcı etkiye sahip olan macunları çalkalama suları ile birlikte günde iki kez kullanarak daha hızlı ve etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Kalem formuna sahip diş beyazlatıcı ürünleri kullanarak kısa sürede beyazlık etkisi gözlemleyebilirsiniz. Bu ürünleri düzenli bir şekilde kullanarak dişlerinizin beyazlamasını diş beyazlatma-evde doğal hızlandırabilirsiniz. Anında etki gösteren beyazlatıcı kalemleri diş macunu ve ağız çalkalama suyu ile birlikte kullanarak diş bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Çantalarınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz kalem beyazlatıcılar hızlı ve pratik bir kullanım sunar. İstediğiniz her yerde uygulayabileceğiniz bu ürünler sayesinde beyaz dişlere konforlu bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Ağız sağlığını iyileştirmeye lawnımcı olan bu ürünler yüzeydeki lekelerin azalmasını sağlar ve dişlerinizin güçlenmesine destek olur. Bunun yanı sıra daha sağlıklı dişlere sahip olmanızı sağlayan diş beyazlatıcılar sayesinde diş beyazlatma tozu hızlı ve etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu ürünleri düzenli olarak kullandığınızda istediğiniz beyaz dişlere ve sağlıklı bir diş yapısına sahip olabilirsiniz. Dişlerinizde tam koruma sağlayan bu ürünler, diş yüzeyindeki lekelerin ve sararmaların azalmasını sağlarken dişlerinizin doğal beyazlığına kavuşmasına propertyımcı olur. Dişlerinizde sağlıklı ve beyaz bir görünüm oluşmasına destek olan bu ürünler sayesinde etkileyici gülümsemelere sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda ağız bakımınızı tamamlamak için önemli olan beyazlatıcı ürünler sayesinde ferah bir nefese kavuşabilirsiniz.

Report this wiki page