Not known Factual Statements About diş beyazlatma

Wiki Article



Elma: Dişlerin doğal beyazlığını korur, plak oluşumunu engeller ve ağız hijyenini destekler.

Bu uygulama dişlerde oksidasyon purpleüksiyon tepkimesiyle bir beyazlık etkisi elde etmeyi sağlıyor. Oksijenin açığa çıkmasını sağlayan özel jel materyaller kullanılıyor. Böylelikle dişlerde istenmeyen renklenmeye ve lekelenmelere yol açan maddelerin renksiz olan substanslar ile yer değiştirmesi sağlanıyor.

Plazma Arc Mild adlı ışıkla dişlere uygulama yapılmakta ve ortalama seven defa ışık tedavisi uygulanmaktadır.

Dişlerinizi beyazlatabileceğiniz bir diğer yöntem ise tuz ve sirke uygulamasıdır. Bir çay kaşığı tuz ile bir çay kaşığı sirkeyi iyice karıştırın. Karışım macun haline geldikten sonra dişlerinizi bu macunla fileırçalayın.

Diş beyazlatma kalemini kullanmadan önce dişlerinizin tamamen kuru olmasına dikkat etmelisiniz. Islak dişlere uyguladığınız diş kalemi Helloçbir işe yaramayacaktır.

Diş beyazlatma işlemi sonrası dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır ki bu hususlar dişin mevcut sağlığının korunması açısından kilit bir öneme sahiptir.

Beyazlaştırma işlemleri sonucunda, dişlerin renkleri iki ya da üç ton açılmaktadır. Diş beyazlatma uygulamalarının sonucunda dişlerde meydana gelen değişiklikler ve ton farkları, aşağıda detaylı şekilde ele alınmıştır:

Beyazlatma kalemini kullandıktan sonra en az ten dakika içerisinde hiçbir şey yenilip ya da içilmemelidir kalemi tüm dişlerinize tek tek uygulamalısınız. Dişlerinizi beyazlatırken kalemi hiçbir şekilde cildinize temas ettirmemiz gerekir.

Beyazlatma işlemi sonrası kalıcılık kişinin diş yapısına bağlı olarak değişse de ortalama 6 ile 12 ay arası sürmektedir. Ağız ve diş bakımı düzenli olarak yapıldığında bu süre uzayabilir. two- Diş Beyazlatma Tedavi Süresi Ne Kadar?

Diş beyazlatma kalemi zararları ya da diş beyazlatma jeli gibi ürünlerin gözlemlenmiş olan herhangi bir zararlı yönleri ya da yan etkileri bulunmamaktadır. Uzun yıllardır son derece etkili diş beyazlatma ne kadar sürer sonuçlar verebilmeleri ile bilinen diş beyazlatma yöntemleri temelde iki tipe ayrılırlar. Bu yöntemlerden ilki olan ofis tipi yöntem diş beyazlatma uygulamalarında hasta bir diş hastanesi, bir ağız ve diş sağlığı merkezi ya da uzman bir diş hekiminin ofisi gibi klinik ortamlarda işlem görürler.

Herhangi bir hassasiyet durumunda da uygulamayı bırakmalısınız. Bu yöntemler diş temizliği ve evde diş temizleme konusunda da dimensions faydalı olacaktır. Yine de daha sonra başka bir problemle karşılaşmamak için dişçinize danışguyızda fayda var.

Kullanılan antibiyotik ilaçlar, dışarıdan gelen darbeler de dişlerin beyazlığını kaybetmesine neden olabilir. Bu durumda tedavi olarak devreye giren diş beyazlatmanın işlemi ile kısa sürede yeniden beyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

Genel olarak diş beyazlatma yöntemlerini ev tipi ve ofis tipi olarak iki farklı şekilde diş beyazlatma kiti ele almak gerekiyor. Hem hastanın talepleri ve genel durumu hem de diş hekiminin önerileri doğrultusunda hangi yöntemin tercih edileceğine kolaylıkla karar verilebilir.

Çeşitli nedenlere bağlı olarak dişlerde lekelenmeler olduğunda bu problemi ortadan kaldırmak için diş hekiminden randevu alabilirsiniz. ÇAlright ileri düzeyde bir lekelenme, sararma ya da kahverengileşme mevcut değilse birkaç seansta dişlerin beyazlaması sağlanabiliyor.

Report this wiki page